DOGODEK JE ZAKLJUČEN

23. Strokovni simpozij Sekcije za stomatološko protetiko

Stomatološka protetika od načrta do izvedbe

13. in 14. oktober 2023

Kongresni center Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Strokovni seminarji Sekcije za stomatološko protetiko so namenjeni predstavitvi novosti zlasti iz področja stomatološke protetike, saj želimo seznaniti čim večji krog slovenskih zobozdravnikov in zobnih tehnikov z aktualno problematiko, novimi smernicami, tehnologijami in materiali v stomatološki protetiki.
Zato Sekcija za stomatološko protetiko organizira 23. STROKOVNI SIMPOZIJ v Kongresnem centru Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, na katerem bodo v dveh dneh (petek in soboto) ugledni tuji in domači avtorji v živo predstavili sodobne vidike protetične oskrbe. Delovni naslov seminarja ja »Stomatološka protetika od načrta do izvedbe«, pri tem bodo zajeta različna področja stomatoprotetične oskrbe, s katerimi se naši zobozdravniki vsakodnevno srečujejo pri svojem delu: načrtovanje stomatoprotetične rehabilitacije, brezkovinska estetska protetična oskrba, adhezivne tehnike, implantatnoprotetična oskrba, sodobni vidiki fiksno in snemnoprotetične oskrbe s poudarkom na digitalnih tehnologijah.

Dvodnevno strokovno srečanje bo v potekalo v živo v prenovljenem Kongresnem centru Four Points by Sheraton Ljubljana Mons s pričetkom v petek 13. 10. 2023, dopoldan.